Na 20 jaar langs de Nederlandse en Belgische podia te hebben getoerd houden we het eind 2019 voor gezien! Komend jaar vieren we ons 20-jarig bestaan en dat zal tevens het jaar van onze afscheidstournee worden.

We zijn in al die jaren nagenoeg overal geweest, een aantal mooie reisjes gemaakt door Europa en in de Benelux vrijwel alle podia en festivals gezien. We hebben gespeeld in de 013 Tilburg, de Brielpoort Deinze, Paaspop Schijndel en de Superrally. Van Den Helder tot Maastricht, van de ene taalgrens in Vlaanderen tot aan de andere in Friesland.

We hebben heel veel fantastische shows neergezet met confetti, levensgrote kruizen, vuurwerk, CO2 shooters en vlammenwerpers. Alle belangrijke songs uit Metallica’s discografie hebben we ons eigen gemaakt en neergezet zoals het hoort, hard en strak als een 4-mans machine. Uiteraard zijn er door de jaren heen band- en crewleden gekomen en gegaan en hebben we met veel mooie mensen samengewerkt, boekers, zalen, festivals en heel veel andere bands. Als kers op de taart organiseren we al 10 jaar ons eigen festival Masters of Metal, waar we elk jaar proberen een divers programma neer te zetten.

Maar zoals dat geldt voor alles in het leven is het een keer mooi geweest en tijd geworden voor andere dingen.

Als je ons nog eens wil zien, kom kijken!
Wil je ons boeken, boek ons!
Nu kan het nog.
In 2019 gaan we voor het laatst knallen!

Exit light, Enter night. We’re off to never neverland!