Het heeft even geduurd maar we kunnen eindelijk een nieuwe editie van Masters of Metal aankondigen. Het bleek deze keer niet zo eenvoudig om een datum te prikken voor ons jaarlijkse feestje maar uiteindelijk is het gelukt. Wel wat later dan we gewend waren. Voorheen organiseerden we Masters of Metal in de nazomer, maar we hadden deze maand al diverse andere verplichtingen dus moeten we uitwijken naar een andere datum. Dus; zet in je agenda:

ZATERDAG 3 DECEMBER 2016

Wel weer op dezelfde locatie in de Udense Pul.

Hoe de dag er precies uit gaat zien weten we nog niet precies. We brainstormen nog over een aantal bands en mogelijk gaan we zélf iets bijzonders doen. Dat hoor je binnenkort.
De eerste bands kunnen we wel al bekend maken. Dit jaar konden we uiteraard niet om een Motörhead tribute heen aangezien frontman en rockicoon Lemmy eind vorig jaar overleed. Een eerbetoon zal worden gebracht door Snaggletoöth. Deze mannen hebben het er dit jaar druk mee, maar voor ons wisten ze gelukkig nog een plaatsje vrij te houden in hun agenda.
Daarnaast komt er een band op herkansing. 2 jaar geleden hadden we ze al geboekt maar toen moesten ze helaas afzeggen. Dit jaar zullen ze er staan; Full Nelson met een tribute aan Limp Bizkit.